Locale Altele
Joi, 2 Mai 2024
Joi, 2 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O elevă de la casa de copii este șefă de promoție la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”
DGASPC Satu Mare  - Luni, 7 Iunie 2021

Mare bucurie, mare, s-a strecurat în sufletele pline de emoție ale reprezentanților Casei de Tip Familial (CTF) DANIEL din Borlești, dar și al d-nei Mariana Dragos – directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Satu Mare, când au aflat că BOITOR GABRIELA JOSEFINA, absolventă a Liceului Tehnologic ,,Contantin Brâncuși” din Satu Mare, promoția 2021, a fost desemnată șefă de promoție. Gabriela a absolvit clasa a XII-a cu premiul I.

De la Codaț Corina, șefa CTF DANIEL Borlești, am aflat că: ,,Eleva Gabriela, în anul I de liceu a primit premiul III, iar în anii de liceu doi și trei a obținut de fiecare dată premiul I. A fost o elevă conștiincioasă, foarte ambițioasă și a demonstrat cu prisosință că dacă îți dorești ceva și lupți pentru a fi cel mai bun, se poate”.

Directorul general Mariana Dragos i-a adresat Gabrielei câteva cuvinte emoționate: ,,Felicitări, Gabriela, pentru performanțele pe care le-ai obținut în anii de liceu. Suntem mândri de tine. Ai devenit în același timp și un exemplu de neuitat pentru ceilalți copii de la CTF DANIEL din Borlești. Am încredere în tine că vei obține rezultate deosebite și în anii de facultate. Îți doresc mult, mult succes în pregătirea viitoarei tale profesii”!

2485 vizite
Distribuie pe